Axşam evdə tək olduğum vaxtlarda gündəlik işlərdən bir qədər uzaqlaşmaq üçün yeni internet variantları axtarıram. Bəzən uzun müddət, bəzən isə cəmi bir neçə dəqiqə istifadə etmək istəyirəm, ona görə sərt vaxt çərçivəsi olmayan bir seçim mənə daha uyğun görünür. Azərbaycanda belə platformaları müqayisə edənlər üçün mobil telefondan rahat giriş, sadə naviqasiya və hesab məlumatlarının qorunması kimi xüsusiyyətlər nə qədər vacibdir?
24 vistas

Adətən axşamlarım üçün ciddi planlar qurmuram. İşdən sonra evə gəlirəm, şam yeməyi yeyirəm, musiqi dinləyirəm və sonra telefonumda maraqlı bir şey axtarıram. Bəzən yarım saat keçir və vaxtın hara getdiyini belə bilmirəm. :) Son vaxtlar bu vaxtlarda müxtəlif rəqəmsal əyləncə seçimlərini araşdırıram. Təsadüfən bir səhifəyə rast gəldim və onu yoxladım. Mənim üçün əsas üstünlük odur ki, tam olaraq nə axtardığınız barədə çox düşünmədən səhifəyə baxa bilərsiniz. Əlbəttə ki, hər kəsin fərqli zövqləri var, ona görə də "Bunu seçməlisiniz" deməzdim. Sadəcə axşam keçirmək üçün alternativ bir yol axtarırsınızsa, yoxlamağa dəyər. Şəxsən mən əvvəlcə bu cür şeyləri araşdırıram, qaydaları oxuyuram və sonra qərar verirəm. Tələsməyə ehtiyac yoxdur.